Aby korzystać z zawartości forum należy sie zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników !!!
Wysłany: 2009-11-05, 21:50 Różnica miedzy silnikiem dt125 a tzr125 ?
Witam kiedyś przeglądałem gdzieś na forum taki temat jednak teraz go nie mogę znaleźć, wiec tak czytałem ze tzr ma w silniku większe kola zębate(żeby była szybsza) a dt ma mniejsze jednak jak ja mam silnik w dt z rozrusznikiem to czy to jest silnik od tzr czy od dt z mniejszymi kolami zębatymi?
Motocykl: brak Pomógł: 8 razy Wiek: 19 Posty: 1161 Skąd: Siedlisko
Wysłany: 2009-11-06, 20:08
Chodzi o przełożenia w skrzyni. TZR, 4DL ma dłuższe (kiedyś miałem plan żeby przełożyć 6 bieg od TZR, ale akurat kasy brakło no i nic). Możesz dowiedzieć się jaki masz silnik po jego oznaczeniu, obok numeru silnika *TYP*numersilnka
_________________ Zanim coś napiszesz, zapoznaj się dokładnie z wcześniejszymi postami.
aha rozumiem ze mam na moc?,ale na tabeli 4dk pisze przy dt125 RE a ja mam dt125 E i tam pisze ze 3MB a w motocyklu pare rzeczy na ktorych pisze 3mb ale akurat na silniku pisze *4DK*numersilnika to czemu tak jest pomieszane?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum