Aby korzystać z zawartości forum należy sie zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników !!!
Witam mam takie pytanie wczoraj zdjąłem cylinder ponieważ coś mi pukało.Wyglądało wszystko dobrze więc skręciłem z powrotem i otóż przez pierwsze 5-7min silnik chodził idealnie a po tym czasie znowu tak stukało jak by pierścień(wygląda dobrze)dodam że tłok ma przejechane 150km. Co może być przyczyną??
Motocykl: brak Pomógł: 8 razy Wiek: 19 Posty: 1161 Skąd: Siedlisko
Wysłany: 2009-11-09, 16:33
ehh, sory ten pośpiech myślałem że o DT 125... Zobacz czy, nie masz luzów na tym tłoku, tłok dobrze wsadziłeś co nie (strzałka do wydechu) ? Albo na łożyskach ? Wiesz niektóre silniki są zdrowe i pukają, kwesta tylko tego jak one pukają.
_________________ Zanim coś napiszesz, zapoznaj się dokładnie z wcześniejszymi postami.
nic nie słychać jakiś szmer ;/ może daj do jakiegoś kolesia co ci powie mniej więcej co może być jak sam nie dojdziesz tylko nie zostawiaj żeby ci zrobił bo cie skasuje chyba że ktoś po rodzinie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum