Aby korzystać z zawartości forum należy sie zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników !!!
Witam.mam problem moja dt zaczęła gorzej palić jak zaczęły sie dość spore mrozy dodam jeszcze że stało sie tak po wymianie oleju..nie mam już pojęcia co sie dzieje..reguluje gaznik i inne podzespoly a tu nic..prosze was o pomoc
_________________ DT jezdzi DT chodzi Z DT zawsze sie powodzi:)
Motocykl: brak Pomógł: 8 razy Wiek: 19 Posty: 1161 Skąd: Siedlisko
Wysłany: 2010-01-30, 13:20
No tak na mrozie gorzej pali... wyczyść i wyreguluj dobrze gaźnik i jak to nie pomoże to załóz sobie cieplejszą świecę tzn. jak masz np, BR9ES to BR8ES.
_________________ Zanim coś napiszesz, zapoznaj się dokładnie z wcześniejszymi postami.
Mój nie chciał wprowadziłem do kotłowni i mam 20 stopni prawie i następnego dnia jak w wakacje na pół kopa pochodził 30 sec. zgasiłem i wyprowadziłem na dwór i tam tez normalnie..... jak chcesz odpalić to tak zrób xD się nie będziesz męczył
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum