Aby korzystać z zawartości forum należy sie zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników !!!
Wysłany: 2010-03-10, 20:48 Śrubka od Mieszanki - Jak Odkrecić ?
Witam!
Mam problem, otóż co mam zrobić jeżeli śrubka od mieszanki jest dokręcona na maxa i ma oberwane wejście na śrubokręt...
Da się coś zrobić?
Czy muszę wymienić gaźnik
Motocykl: Yamaha DT 125 R Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Posty: 553 Skąd: lubelskie
Wysłany: 2010-03-10, 22:09
Zadnym brzeszczotem nic nie zrobisz. Trzeba rozwiercic od zewnatrz malym wiertelkiem, wyleci sama. Aczkolwiek robisz to na wlasne ryzyko i wiedz ze wymaga to bardzo duzej precyzji, latwo zepsuc gwint.
ale gaznik jest aluminiowy leciutko zachacze wiertlem i juz po gwincie a srubke tak latwo nie przewiertam jest metalowa i moge powiekszyc dysze przypadkowo POMOCY !
ja tez mialem taki problem i kupilem nowy gaznik
poszukaj moze ma ktos do sprzedania ta czesc albo gaznik :]
bo zeby to rozwiercic to trzeba miec precyzje zegarmistrza
Ja też miałem taki problem nawierciłem małym wiertłem dziurę i sama wyleciała tak jak kolega wyżej pisał. Był już taki temat na forum. A tą śrubkę dostaniesz w serwisie Yamahy koszt to bodajże 56 zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum