Aby korzystać z zawartości forum należy sie zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników !!!
Wysłany: 2010-02-18, 17:25 Informacja o blokadach w DT po niemiecku
Zobaczcie sami.
I tu też mam do was pytanie mianowicie zobaczcie na stronę 5 i 6 o co chodzi z tym kabelkiem 50cm?? Czy jeżeli kupie odblokowany moduł 3rm-20 to będę mógł to pominąć ??
To co tu pokazujesz widze że to jest " AlphaTechnik " wg. mnie to jest blokada działająca na zasadzie blackboxa. ja to wypiąłem bo nie lubie jak coś jest nie oryginalne. Porusazałem o tym temat nawet. http://yamahadt.cenebit.b...chnik-vt337.htm
A co do twojego pytania to jak kupisz moduł fabrycznie nie blokowany to nie bedzie ci potrzebne takie coś.
kluczu1992 wiem że to AlphaTechnik, tylko ze w tym pliku jest zawartych kilka informacji o blokowaniu DT i pierwsza to właśnie AlphaTechnik ja jej nie posiadam. Posiadam coś takiego jak jest na 5i 6 stronie tego pliku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum