Aby korzystać z zawartości forum należy sie zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników !!!
Motocykl: brak Pomógł: 8 razy Wiek: 19 Posty: 1161 Skąd: Siedlisko
Wysłany: 2010-01-30, 20:38
Jeżeli wszystkie wymiary się zgadzają to można by coś próbować działać. Ale na pewno nie jest to taka jak w oryginale (zobacz na główkę). Ta na główce ma taki bolec, a w DT 125 jest stożek, który wchodzi w ściankę, tą śrubą (o ile jak pisałem wymiary, gwint się zgadza) nie wiadomo, czy będzie szło odpowiednio przychamować zaciągane powietrze. jakby za słabo przytykała to mógłbyś na niej stoczyć najwyżej stożek i już (tylko czy by niebyła za krótka wtedy). Kminisz o co chodzi ?
_________________ Zanim coś napiszesz, zapoznaj się dokładnie z wcześniejszymi postami.
Bo stara jak wcześniej pisałem obrobił się jej łebek i nie mogłem gaźnika wyregulować nawierciłem w niej dziurkę i wykręciłem ale do niczego już się nie nadaję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum