Aby korzystać z zawartości forum należy sie zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników !!!
enduros napewno niemam zadnego progu jak ustawie zawor tak ze z jednej strony jest gladko jak i z drugiej nawet wkladam palca i jest tak gladziutko ze nawet nieczuje jakby tam zawor byl,tak jest spasowany
Przyjżyj się zdjęciu, tam zawsze gładko będzie tylk od środka tulei jak sie patrzy to nie zchodzi się idealnie zawór z oknem w tulei tylko troche wystaje.
mi chodzi ze jak ustawie zawor otwarty i od strony tloka w tym kanale co pokazywales ze wystaje,u mnie jest gladko czyli nic tam niewystaje i od strony wylotu cylindra tez mi wtedy nic niewystaje a zawor napewno niebyl pilowany
Ja tam zawor wyszlifowalem.. Nie mam zadnego progu juz
Wyszlifowalem go na calosci i boki tez upitolilem troche.. Czy jest roznica? Nie wiem nie mam jak spr.. napewno kreci sie tak jak wczesniej do 10,5kola ,roznica moze byc ewentualnie przy krecaniu sie na obroty ale w tym samym czasie porobilem jeszcze pare innych modyfikacji opisanych na forum wiec nie wiem ktorej przerobki jest to zasluga ,moze kazdej po trochu ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum