Aby korzystać z zawartości forum należy sie zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników !!!
AIROH'a tak jak w@ski pokazał można dostać nawet w przestępnych cenach... tylko zależy jeszcze jaki rozmiar... XL i S zaczynają się od nawet 280zł :
1.
Kod:
Aby zobaczyć zawartość musisz się zalogować
2.
Kod:
Jednak najczęściej kupowane rozmiary ( L , M ) to juz koszt około 500zł i wcale nie drogo moim zdaniem jak na tą firmę :
3.
Kod:
4.
Kod:
I to są jeszcze słabe malowania....
Ja osobiście mam NAXA taki oto ( bez tego czuba z tyłu , ale mogę dokleić jakby co )
Kod:
Jestem jak narazie z niego zadowolony. Super się trzyma i nie jest to wielki koszt.
JA Ci doradze. Kup kask NAXA w miare taki a solidny i dobry i z ładną grafiką ja akuraty jeżdzę w NAXIE (casem w SHARK'u) i na naxe nienarzekam zdecydowanie polecam
Motocykl: Yamaha DT 125 R Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Posty: 553 Skąd: lubelskie
Wysłany: 2009-12-11, 16:02
Nie spotkalem sie z ta firma, ale nie kupilbym kasku za 110zl. Rownie dobrze mozesz z gola glowa jezdzic. Lepiej dozbieraj pare zl i kup jakis kask HJC albo Naxy. To sa dobre firmy, ktorych kaski mozna kupic po stosunkowo niskich cenach.
Ten kask co pokazałeś "Adam9584" niby ma tą homologację, ale powiedz mi tak czy w ogóle znasz kogoś kto ma taki kask czy coś z tych rzeczy i powie ci że jest dobry jak na swoją cenę... Stosunkowo po podobnej cenie możesz kupić jakiegoś TORNADO firma znana ale kaski moim zdaniem robi nie za dobre... ja podpina się pod "wiacus" dozbieraj...
Ale domyśliłem się że ma to być prezent pod choinkę i jak dobrze myślę to wybierz sobie coś innego na motor... jak juz koniecznie ci zależy. Kask NAXA sam mam kupiłem zaraz po tych wakacjach za 275zł + przesyłka i to nie jest drogo za stosunkowo dobry kask...
Pomyśl o zbieraniu, najwyżej że korci cię żeby pojeździć w zimę i chcesz mieć kask, ale ja na twoim miejscu poczekał bym do wiosny nazbierał bym i kupił porządny kask a nie coś co za rok ma się rozlecieć niewiadomo z jakiego powodu, a firma ci powie że źle użytkowałeś i będzie te 120 czy ile tam zł wyrzucone do kosza....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum