Aby korzystać z zawartości forum należy sie zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników !!!
Motocykl: aktualnie brak Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Posty: 265 Skąd: Bytom Odrzański
Wysłany: 2009-01-21, 18:29
No a w wakacje jakoś w Starym Kisielinie k. Zielonej Góry będą jakieś Eliminacje ME w Supermoto. Można będzie zajrzeć - rób Łyniu prawko to pojedziemy - bo ja jeszcze w wakacje nie będę miał.
Motocykl: aktualnie brak Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Posty: 265 Skąd: Bytom Odrzański
Wysłany: 2009-01-21, 18:41
Ale do Głogowa to jeszcze sami nie pojedziemy
[ Dodano: 2009-01-21, 18:42 ]
Rzeczywiście - nawet nie widziałem, aha i jeszcze przypadkowo ten post mój wcześniejszy usunąłem. I całość się rypła nie ma sensu
Wysłany: 2009-01-21, 18:51
Ale egzamin i tak będziesz miał trochę później po 18. urodzinach. A z resztą to bym się bał z tobą jechać - chyba że ty byś mi pożyczył swoje prawko a ja bym pojechał :mrgreen:
No ale w sumie to mogło by się udać bo w ciągu 2 tygodni to ci mogą wydać już prawko.
Ale pamiętaj że do tego czasu to jeszcze całe drugie półrocze :
- ze 2 sprawdziany z fizy
- ze 2 z matmy
- z 5 kartkówek z bioli
itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum