Aby korzystać z zawartości forum należy sie zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników !!!
Motocykl: aktualnie brak Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Posty: 265 Skąd: Bytom Odrzański
Wysłany: 2010-01-30, 19:57 IDM - Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft
IDM to niemieckie mistrzostwa motocyklowe. W dniach 23-25 kwietnia br. jeden z wyścigów tej serii odbywa się na torze Laustiz Eurospeedway. Tor znajduje się niecałe 80km od polskiej granicy. To chyba jedyne wyścigi motocyklowe takiej rangi tak blisko naszego kraju.
Ostatnio się właśnie o tym dowiedziałem i teraz sobie myślę czy by kasy nie zacząć powoli składać i się tam wybrać.
Więcej o imprezie:
Kod:
Aby zobaczyć zawartość musisz się zalogować
Kod:
Aby zobaczyć zawartość musisz się zalogować
Ostatnio zmieniony przez chopek 2010-01-30, 20:20, w całości zmieniany 2 razy
Motocykl: aktualnie brak Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Posty: 265 Skąd: Bytom Odrzański
Wysłany: 2010-01-30, 22:33
Klasy są 3: Spuerbike, Supersport i 125. O ile się nie myle to te dwie pierwsze są kolejno 1000ccm i 600ccm. A o szczegółach imprezy o cenach to napisali tylko że będą znane na początku 2010roku.
[ Dodano: 2010-01-30, 22:40 ]
A w czerwcu się tam DTM (Niemieckie Mistrzostwa Samochodów Turystycznych) odbywa. Osobiście wolał bym DTMy pooglądać. Z tego co się zorientowałem to ceny na DTM są od 10 Euro (sektor 4) do 50 kilku w pierwszym sektorze. Ceny oczywiście za 1 dzień a na cały weekend trochę drożej. Z tego co zrozumiałem to jest też możliwość zaglądnięcia do garaży - taka przyjemność kosztuje dodatkowo 20 Euro.
Wysłany: 2010-01-30, 22:47
No ty też masz novik niedaleko w sumie a zawody są naprawdę klasy SBK, MotoGP. Ja się właśnie teraz tak zacząłem rozglądać bo niedawno zrobiłem prawko i już nie musiał bym tacie dziury wiercić w głowie żeby pojechał ze mną. Trzeba by tylko jakąś zebrać kase i pojechać.
Ostatnio zmieniony przez chopek 2010-01-30, 22:49, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum