Aby korzystać z zawartości forum należy sie zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników !!!
Motocykl: aktualnie brak
Wysłany: 2010-02-28, 12:09 Kolejne podkategorie ?
Siema. Ostatnio sobie pomyślałem: "Co by tu jeszcze na forum brakowało?" I teraz mam takie dwie sugestie:
1. Podkategoria "Zrób to sam" lub "Poradniki". Tam można by pisać tematy opisujące krok po kroku czynności wykonywane przy naszych DT które mogły by pomóc innym użytkownikom. Gdyby ktoś np. brał się za czyszczeni przepustnicy, wymianę filtra powietrza itp. i przy okazji zabrał by ze sobą aparat - nie jednemu początkującemu "mechanikowi" mogło by to dużo pomóc. Na razie gdyby podkategoria powstała powrzucał bym tam tematy w których takie czynności są fajnie krok po kroku wyjaśnione.
I druga propozycja:
2. Podkategoria "Warsztaty, serwisy, sklepy" lub coś podobnego. Tam założył bym 16 tematów, każde na temat jednego województwa. W tematach można było by wpisywać nazwy, adresy warsztatów, sklepów z danego województwa w których robiliście swoje moto, kupowaliście części i czy jesteście zadowoleni z jakości, obsługi itp.
Co o tym myślicie ?
Motocykl: brak
Wysłany: 2010-02-28, 20:04
Tworząc forum właśnie nie chciałem zrobić działu poradniki bo wydawało mi się, że tak jak jest teraz bd lepiej, bo jak ktoś chce znaleźć np. jak wymienić tłok to wchodzi w dział techniczny i tam szuka i od razu widzi, że ma poradnik i/albo ew. osobny temat o tym, który nie jest poradnikiem, ale jednak pomoże w rozwiązaniu tego problemu. A tak jak bd dział poradniki to bd musiał szukać i w tym dziale i w tym. No nie wiem jak myślicie, mi się osobiście tak wydaje, ale jak coś to można by zmienić w końcu to nie tylko dla mnie te forum
_________________ Zanim coś napiszesz, zapoznaj się dokładnie z wcześniejszymi postami.
Motocykl: aktualnie brak
Wysłany: 2010-03-01, 16:39
Zrobiłem nową kategorię "Warsztaty, serwisy, sklepy" o której mowa powyżej. Wydaje mi się że jeżeli będą chętni aby zareklamować lub też odradzić tam jakiś sklep lub warsztat może stać się to pomocne dla innych użytkowników. Założyłem w dziale tematy, z których każdy dotyczy jednego województwa tak a by można się tam było szybciej odnaleźć.
Jeżeli mój pomysł się nie sprawdzi i okaże się że jednak nie ma tam zbyt wielu pomocnych postów kategorię po prostu usunę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum