Aby korzystać z zawartości forum należy sie zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników !!!
Motocykl: Yamaha DT 125 R Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Posty: 553 Skąd: lubelskie
Wysłany: 2010-02-06, 21:45
Tragedia jest Twoj poziom matematyki i logicznego myslenia.
matis [Usunięty]
Wysłany: 2010-02-06, 21:50
powiem ci tak jeste tepy nie rozwiazuje sie w taki sposob zadania wynik napisałes w dobry ale całe rownanie to jest masakra kompletnie niewiedziałem co i jak.
napisałem na tym forum bo to jest huj wie o czym
a na dt .info nie bede pisał bo szkoda zasmiecac
Motocykl: Yamaha DT 125 R Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Posty: 553 Skąd: lubelskie
Wysłany: 2010-02-06, 22:04
matis napisał/a:
powiem ci tak jeste tepy nie rozwiazuje sie w taki sposob zadania wynik napisałes w dobry ale całe rownanie to jest masakra kompletnie niewiedziałem co i jak.
napisałem na tym forum bo to jest huj wie o czym
a na dt .info nie bede pisał bo szkoda zasmiecac
Po 1 to nie jest rownanie
Po 2 kompromitujesz sie
Po 3 pisz po polsku, bo nie da sie tego czytac
Po 4 rozwiazalem to najprosciej jak potafie, rozpisujac jak najdluzej, zebys mogl zrozumiec. Jesli i tak nie potrafisz nic z tego wyniesc to Twoj problem.
Po 5 jesli Ci sie forum nie podoba to nikt Cie tu nie trzyma.
Motocykl: aktualnie brak Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Posty: 265 Skąd: Bytom Odrzański
Wysłany: 2010-02-07, 13:40
matis napisał/a:
jeste tepy
powinno być raczej matis "jestem tępy"
Na początku tego tematu wydawało mi się - OK matis ma pewnie jakieś 10 lat, jak usiądzie na swojej DT to nie dosięga do ziemi, a jak jeździ to tylko z tatą lub starszym bratem . Ale po zapoznaniu się z kolejnymi postami dochodzę do wniosku że to "przygłup" i to w dodatku nie wychowany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum