Aby korzystać z zawartości forum należy sie zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników !!!
Witam jestem nowy chciałbym się przedstawić jestem Wojtek mam dt 80 z 92r. ale brakuje mi jakiś naklejek może stworzymy i kto będzie chciał to roześlemy jeżeli już taki pomysł jest to bardzo przepraszam
Hmmm ... Może poradze coś na ten temat . Mój brat, a w zasadzie bracia siedzą w tych całych sitodrukach może jak już uruchomią machinę to coś się uda, alę jeszcze projekt jakiś by sie przydał...
_________________ Gdyby włożyć kameleona do pudła z lustrami to jaki przybrałby kolor??
Motocykl: brak Pomógł: 8 razy Wiek: 19 Posty: 1161 Skąd: Siedlisko
Wysłany: 2009-12-21, 20:04
No fajna sprawa, tylko na wszystko trzeba kasy Niedługo będzie trzeba wyłożyć na serwer i w końcu wykupić domenę by się przydało, a u mnie cienko z kasą... NIe wiem czy zawalać forum reklamami ?
_________________ Zanim coś napiszesz, zapoznaj się dokładnie z wcześniejszymi postami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum