Aby korzystać z zawartości forum należy sie zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników !!!
Super filmik chopek świery na maxa
Ja ja TVn Turbo podobny manewr widzialem tylko troche sie różniło bo kolo zmontował baggy i wsadził silnik od suzuki gsx 750 czy jakos tak
Motocykl: brak Pomógł: 8 razy Wiek: 19 Posty: 1161 Skąd: Siedlisko
Wysłany: 2010-01-30, 20:41
chopek napisał/a:
W skuterach takie powinni montować
[ Dodano: 2010-01-30, 19:17 ]
Pewnie Łyniu Mercedesy S600 oglądałeś na Youtube i tak ten filmik znalazłeś
Nie W TopGear przed godzinką chyba ogladałem jakiegoś MB z jakiejś stajni B???? (nie wiem jak to sie zwało) strasznie długi, okular, lampy złączone, taki moment, że Jeremy nie mógł go opanować. A filmik znalazłem, jak oglądałem, akurat filmik (właściwie animację) z zasady pracy Diesla, bo miałem wątpliwość co do momentu wtrysku, ehh.
Robin mi ten filmik to normalnie jakby na Marsie byli kosmonauci, no nie wiem takie spostrzeżenie Tzn, na początku po tych zdjęciach, a później to ładny POWEr. I oto na co się ścigi przydają.
_________________ Zanim coś napiszesz, zapoznaj się dokładnie z wcześniejszymi postami.
kurde ja tez bym chciał sobie takim pośmigac kiedys chcialem fiata 126p kupić ale nie mialem funduszy tyle kupiłem zamiast tego z bratem peugeot speedfight 2 100ccm xD
Na luźnym podłożu nie czuć prawie wogóle szpery... na twardym troche dazu i jesteśmy bokiem silniczki w maszynach na filmiku mają od 100 do 150 KM więc mocy pod dostatkiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum