Aby korzystać z zawartości forum należy sie zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników !!!
Motocykl: Yamaha DT 80 lc2 '93 Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Posty: 132 Skąd: Nowa Sól
Wysłany: 2009-02-20, 10:34
Ej a co do tego red bulla to ja byłem na tej plaży, przy tym molo w te wakacje, ale nie załąpałem sie na na Red Bull Knock Out 08
Byłem tylko na red bull air race i dostałem pałami od policji! <lol2>
Motocykl: aktualnie brak Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Posty: 265 Skąd: Bytom Odrzański
Wysłany: 2009-03-01, 19:35
No mi też sie zdaje że naprawde tylko się zastanawiam po co by im tyle kamer było w aucie, no a przede wszystkim po co ta włączona? No a możliwe że tak dla jaj sobie kamere włączyli w aucie i akurat się trafiło
Opis z jutuba:
Ekipa Telewizyjna jadąca drogą 801 w kierunku Warszawy na wysokości miejscowości dziecinów, zostala zajechana przez zielonego Seata Ibiza który, wyjechał z drogi podporzadkowanej 805. Wymusił zmianę pasa ruchu, w wyniku czego auto Volvo v40 wjechalo na przeciwlegly pas ruchu, skad energicznym skretem w prawo uniknelo zderzenia czolowego i wpadlo w poslizg na piaszczystym poboczu, po czym dachowało wpadając w rów.
Motocykl: aktualnie brak Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Posty: 265 Skąd: Bytom Odrzański
Wysłany: 2009-03-02, 16:05
A to nie widziałem - dzięki
[ Dodano: 2009-03-05, 21:17 ]
No nie moge z tego. Kiedyś juz to w TV widziałem. Obczajcie gościa (policjanta) który kieruje radiowozem. Ziomek jest powalony jak dla mnie. I to nie chodzi mi o ten odcinek ale o wszystkie z jego udziałem. Dzisiaj oglądałem Uwaga Pirat i ten właśnie policjant gościowi który wyprzedzał na podwójnej ciągłej i przejściu dla pieszych (to było za jednym wyprzedzaniem) dowalił 24pkt. karne. Mógł mu dać 15 ale dowalił mu jeszcze "stworzenie zagrożenie w ruchu drog." i "narażenie na niebezpieczeństwo innych użyt. drogi". Wiem że kierowca popełnił wykroczenie ale bez przesady. Jak znajdę ten odcinek to wrzucę, a narazie zobaczcie sobie tego powalonego typa y jego suche żarty. No i jeszcze jak udaje że jest mądry
[ Dodano: 2009-03-05, 21:23 ]
Oglądnijcie cały i nie pomińcie żartu policjanta z filmu "Baza ludzi umarłych" - nie wiem czemu al mnie to nie śmieszy - a was?
Ostatnio zmieniony przez chopek 2009-03-05, 21:17, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum