Aby korzystać z zawartości forum należy sie zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników !!!
Wysłany: 2009-10-31, 14:47 dtka ktora idzie na kolo na 5 biegu hahha
witam przegladalem sobie dzis dtki na allegro i zobaczylem ta aukcje
Kod:
Aby zobaczyć zawartość musisz się zalogować
koles tam pisze ze ma 36km co jest nieprawda poniewaz zdrowa dtka ma 28km (niemowimy oczywiscie o belgardzie) koles jeszcze pisze ze na 5 biegu idzie mu na kolo z gazu...chocby napisal ze ze sprzegla tez bym mu nieuwierzyl co myslicie o tak "mocnej" dt=niczym yz
sory moj blad napisal że ze sprzegla tutaj tres jego meila "tylko ze sprzegła wchodzi na koło na 5 biegu moja dt nie jest po prostu odblokowana ona ma lekko przerobiony silnik chcesz przyjedz do mnie sam na oczy zobaczysz" -wnioskuje ze jak jest zablokowana to chocby tam bylo 1000koni a bedzie zablokowany dyfuzor to mu to nic nieda...
Haha, ładny sobie pojazd robicie z tego pRo stuntera ;D
A po drugie to po co piszecie do niego że jesteście z naszego forum i wiecie lepiej? Tylko forum obrywa i złą renomę łapie, nie róbcie tak więcej bo już dał nawet odpowiedź i do tego napisał skąd do niego piszą.. A dokładniej:
"witam prosze o nie pisanie do mnie pierdoł typu "lat mam 17 biernie uczestnicze na forum yamahadt.info.cenebit i wiem ze belgardy maja 36km a zwykle dt maja 28 jeszcze jak silnik igielka po 2 to dt125 zdrowa z gazu pojdzie na kolo na 2 biegu a na 5 to jest juz smiech,mam dt125re (28km)" jak ktos sie zna troche na silnikach 2-suwowych to wie jaką moc mozna wyciagnąc z niego "
Ostatnio zmieniony przez w@ski 2009-10-31, 18:05, w całości zmieniany 1 raz
hhaha no ladny pajac ale w sumie szkoda sie z nim dochodzic, w@ski napisz mu zeby nagral filmik jak leci w powietrze ta dt ejjj teraz dojrzalem ten samolot ma na wahaczu naklejke naszego forum
Ostatnio zmieniony przez slayergt 2009-10-31, 18:30, w całości zmieniany 1 raz
to moze...jednak ja uwazam zze to forum jest lepsze jestem tez tam zarejestrowany ale juz hyba z rok tam niezagladam wczesniej jak pisalem tam posta to na niektore do dzis nieotrzymalem odpowiedzi bo juz nikt do nich niezagladal a dokladniej do dzialu "poradniki "
Motocykl: Yamaha DT 125 R Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Posty: 553 Skąd: lubelskie
Wysłany: 2009-11-02, 00:23
Nawet jesli by miala jakas super duza zebatke z tylu i by jakims cudem szla na kolo na 5 biegu to by nie jechala 130km/h, jak napisal ten gosc.
Ogolnie to fajnie zrobiona ta dt ale opis taki ze sie zalamac mozna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum