Aby korzystać z zawartości forum należy sie zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników !!!
Motocykl: Yamaha DT 125 R Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Posty: 553 Skąd: lubelskie
Wysłany: 2010-02-25, 18:24
Wszedzie jest, ale moim zdaniem nieslusznie. Grafika to nie wszystko, a grywalnosc ma calkiem dobra. Moim zdaniem inne MMORPG nie umywaja sie do Tibii. Tak czy inaczej gra bardzo wciagajaca, ale z kazdym updatem coraz bardziej ja psuli i robilo sie coraz wiecej 10latkow, ktorzy psuli zabawe, wiec sobie dalem spokoj i sprzedalem postac za 250zl.
Ja gram z bratem i kumplami tzn bocę cały czas na nebuli skiluję ale o tak to ta gra się wyróżnia ;] dla mnie te 3D to syfy bo się ich za dużo narobiło.... xD ale ostatnie pól roku nie mam nic czasu jak znajdę czas zostawię bot i idę dalej robić co mam robić ;]
ja niemam czasu grać. ciagle siedze albo u kumpla na gospodarstwie, albo remont, albo w garazu albo w pracy auto robie albo na silce na kompie malo co siedze nawet na forum zadko wbijam a w tibie to w niedzielne zimowe popoludnia gralem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum