Aby korzystać z zawartości forum należy sie zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników !!!
Motocykl: brak Pomógł: 8 razy Wiek: 19 Posty: 1161 Skąd: Siedlisko
Wysłany: 2009-07-27, 20:40
A z tym gościem już kiedyś rozmawiałem, ale nic nie wspominał, że ma takie fajne wzory (może ich jeszcze nie miał), a podesłał Ci coś jeszcze ciekawego ? A z tego co załączyłeś, to dostajesz tylko to co jest powiększone u góry czy wszystko to co jest naklejone na tym moto (bo np. na boczki już chyba nie sprzedaje naklejek z tym 188) ?
_________________ Zanim coś napiszesz, zapoznaj się dokładnie z wcześniejszymi postami.
Motocykl: Yamaha DT 125 R
Wysłany: 2009-07-27, 21:25
Naklejkę wybrałem w sklepie http://www.ddgraphics.co....1362a6450d4d6ad przesłałem zdjecie jakie mnie interesuje zapytałem czy da rade a on że nie ma problemu. A dostane wszystko cały komplet nie tylko to co powiększone. Także wybierz co Cie interesuje i zapytaj czy zrobi coś takiego.
Ostatnio zmieniony przez Achmed_PL 2009-07-27, 22:03, w całości zmieniany 2 razy
Motocykl: brak Pomógł: 8 razy Wiek: 19 Posty: 1161 Skąd: Siedlisko
Wysłany: 2009-07-30, 20:33
No to powiem Ci że wypas. Poczekam, aż je dostaniesz i mi zdasz relacje o nich. Naprawdę ładnie się będą prezentowały. A skasował Cię tyle co na aukcji ? Daj znać jak będziesz już je miał.
_________________ Zanim coś napiszesz, zapoznaj się dokładnie z wcześniejszymi postami.
Siema !!! Ja mam pytanie do Achmed_PL, na czym polega twoje odświeżanie plastików... Chodzi ci o mycie i odtłuszczanie czy szlifowałeś i coś jeszcze ??
Bo też zamówiłem okleiny i nie chciałbym rozpier....ć więc prosił bym o wytłumaczenie całej procedury przed naklejeniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum