Aby korzystać z zawartości forum należy sie zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników !!!
Wysłany: 2010-03-05, 11:49 YAMAHA DT 125 R - 2000r.
Imię: Sławoj
Miejscowość: Tarnogóra
Od kiedy jeździsz na DT: Listopad 2009
Twoje poprzednie motory:komar->motorynka pony->DT 125r
TWOJA DT Model: 4DK
Rocznik: 2000r.
Uwagi:
DT kupiłem w listopadzie 2009r moto wymaga dopieszczenia ponieważ poprzedni właściciel nie dbał o motorek tak jak powinien. Moja DT ma lekko zgięty bak (szukam drugiego),połamany tylny błotnik (kupiłem już drugi)no i zbiłem tylne światło jak uczyłem się wchodzić na koło ale też już kupiłem nowe polisporta. moto ma moduł 3rm-20 fabrycznie nie blokowany, wydech 4dj podobno też nie blokowany. Tłumik zmieniam z fabrycznego na końcówke z Suzuki RM 125. Moto po kupnie nie miało gasboxa tylko śrube ze szmatą w tym miejscu (nie mam pojęcia po co) gasboxa kupiłem i założyłem wymieniłem cały napęd na DID i zębatki JT kupiłem tylną oponę crosową przód miałem nowy. w Dt wymieniłem też klamki na jednakowe bo miałem jakieś słabe. Zakupiłem również świece irydową NGK wymieniłem uszczelniacze na lagach zalałem motulem FORK 15w
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum