Aby korzystać z zawartości forum należy sie zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników !!!
hm.kolega powyzej nie ma racji ja mam ypvs odblokowany wyłąnczyłem go poprosdtu ten zawor i tez sie kreci do 10 tys.ypvs niema z tym nic wspolnego.
a blokada na module??ja masz sciagnietą??
sciagnij dyfuzor i wyczysc go ze spalin itp.moze masz go zaphanego.
kiedys w dt 50 miałem tak samo ale tylko kreciła sie do 6 tys wsadzilismy inny dyfuzor i hoddziła jak wsciekła.
wiem ale wczeniej niedawno moze z miesiac temu mialem jeszcze seryjny i tak samo chodzil teraz kupilem deepa i to samo wiec niewiem moduł?ale kreci do 10 tys...wiec raczej odblokowany
no nieodblokowywalem ale kreci do tych 10,5 takze odblkowany powinien byc.Czytajac poradnik o odblokowaniu modulu wnisokuje z niego ze moto gora kreci do 7-8tys
Motocykl: brak Pomógł: 8 razy Wiek: 19 Posty: 1163 Skąd: Siedlisko
Wysłany: 2009-11-13, 20:29
dparek, właśnie że Ty nie masz racji. Poczytaj sobie ... A tak poza tym to już dosyć sporo było tematów o nie wkręcaniu. A tak nawiasem to 10 tys wystarczy Może Ci się obrotomierz przekłamuje.
_________________ Zanim coś napiszesz, zapoznaj się dokładnie z wcześniejszymi postami.
10 a 12 to prawie zadna ruznica szkoda motora tylko.niemow ze na kazdym biegu bndziesz go rozkrecał do 12 tys .to pojezdzisz se nim 2 miesiace i motor do remontu
Motocykl: brak Pomógł: 8 razy Wiek: 19 Posty: 1163 Skąd: Siedlisko
Wysłany: 2009-11-13, 20:59
Teraz obejrzałem filmik z dźwiękiem (bo wcześniej sterów nie było) i coś mnie nie bardzo ten silniczek chodzi. Jak już go wkręciłeś to strasznie falował (albo Ci moduł może odcinać, nie słyszę)... Filtr powietrza czysty (nie grzebane nic) ? Gaźnik dobrze wyczyść i wyreguluj, zobacz jaką masz dyszę główną (iglicę i linkę też), świecę (jaki kolor). Ej a co to ma być jak z obrotów schodziła ? Gazu nie odpuściłeś ? Ogólnie coś dziwnie ten silniczek chodzi. Wygląda mi na gaźnik.
_________________ Zanim coś napiszesz, zapoznaj się dokładnie z wcześniejszymi postami.
tzn ona by zeszla z obrotow do tak 1,8rpm ale po dluzszym czekaniu,wlasnie z iglica jeszcze sie pobawie , filtr czysty nic niegrzebane,dysza juz 240;) a co do iglicy i linki to nierozumiem co mam sprwadzic dokladnie?
ja racje przyznam dla Łynia a i z tym wydeszkiem tez by bylo.. kolega ma TDR i zapchany caly wydech a nawet YPVS miał .. i do 7 niedochodzilo .. a w sumie i tak dalej tak jezdzi bo nie zrobil tego... cos z modułem ..
Ja ja powiem że mam DT 125r i kręci sie do 10tys. też ale ma wszystkie blokady na 1 i 2 do tych 10tys się wkręca od 3 już do 10tys nie da sie dokręcić
I powiem tak jak wyżej że masz blokadę na module.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum