Aby korzystać z zawartości forum należy sie zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników !!!
Motocykl: aktualnie brak Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Posty: 277 Skąd: Bytom Odrzański
Wysłany: 2009-07-18, 15:39 Dział, a temat w nim umieszczony.
Już od dłuższego czasu zauważyłem pewien problem. Na forum jest dużo działów i poddziałów tak aby wszystko było jasne, proste i przejrzyste. Czasami gdy czytam nowe tematy dochodzę do wniosku, że o ile post jest napisany OK, to już miejsce gdzie jest napisany nie jest zbyt trafne. Ostatnio w ramach "porządków" poprzenosiłem trochę tematów do działów do których wg. mnie lepiej pasują. Jeżeli piszecie o np. DT50 to napiszcie w dziale Yamaha DT -> DT50, a dużo takich tematów można znaleźć w dziale Motocykle -> Dział ogólny. Jak by każdy tak pisał to mógłby być tylko jeden dział - było by fajnie? Wątpię, szczególnie kiedy chciało by się coś znaleźć.
Ostatnio zmieniony przez chopek 2009-07-18, 15:41, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum